• Goede olijfolie met een eerlijk verhaal
  • info@olijfhelden.nl
  • 06-53582581
  • Voor 12:00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
  • Goede olijfolie met een eerlijk verhaal
  • info@olijfhelden.nl
  • 06-53582581
  • Voor 12:00 uur besteld = zelfde dag verstuurd

SERVEERTIPS

Wist je dat het op Lesbos normaal is om de dag te beginnen met een theelepel olijfolie?

LUNCH

Theelepel olijfolie inwrijven op zuurdesembrood en daarna beleggen met roerei, sjalot, kastanjechampignions, belegen kaas, peper, zout en een blaadje sla.

BORREL

Olijfolie met zeezout in een schaaltje en dippen maar.

DINER

Couscous met gegrilde paprika en aubergine, gepofte knoflook en sjalot, frisse cherry tomaatjes, blokjes witte kaas, geroosterde pijnboompitten en met elkaar verbonden door de romige olijfolie er aan het einde overheen te schenken.

Couscous met olijfolie, heikfilet in een marinade van olijfolie en kruiden en cherry tomaten met olijfolie uit de oven

Salade met een dressing van olijfolie, quiche met olijfolie erover gesprenkeld en brood met olijfolie.

Onze favoriet voor de lunch of borrel: een schaaltje olijfolie met een beetje grof zeezout erin en dippen maar